قبل از جراحی، شما با یک جراح پلاستیک در مورد اندازه سینه‌هایی که می‌خواهید و اینکه می‌خواهید سینه‌هایتان ظاهر و احساسی داشته باشد صحبت می‌کنید. جراح با شما در مورد انواع ایمپلنت ها و گزینه های جراحی در دسترس شما صحبت می کند. انواع ایمپلنت شامل صاف یا بافت، گرد یا به شکل قطره اشک و سالین یا سیلیکون است.

تمام اطلاعاتی را که دریافت می کنید، مانند اطلاعات بیمار از سازنده ایمپلنتی که انتخاب می کنید، بخوانید. کپی ها را برای سوابق خود نگه دارید.

متخصصان مراقبت های بهداشتی باید چک لیست تصمیم گیری بیمار را با هرکسی که خواهان ایمپلنت سینه هستند بررسی کنند. این برای اطمینان از این است که افرادی که پروتز سینه می‌کنند می‌دانند کاشت چه کاری می‌تواند انجام دهد و چه خطراتی دارد.

قبل از تصمیم به عمل کوچک کردن سینه به موارد زیر دقت کنید:

  • ایمپلنت سینه از افتادگی سینه شما جلوگیری نمی کند. جراح پلاستیک شما ممکن است لیفت سینه و همچنین بزرگ کردن سینه را برای اصلاح افتادگی سینه ها پیشنهاد دهد.
  • ایمپلنت سینه یک عمر دوام نمی آورد. ایمپلنت حدود 10 سال دوام می آورد. سینه ها و بدن شما پیر می شوند. افزایش یا کاهش وزن ممکن است ظاهر سینه شما را تغییر دهد. همچنین، ایمپلنت ها ممکن است پاره شوند. پارگی ایمپلنت نیز پارگی نامیده می شود. این مسائل می تواند منجر به نیاز به جراحی بیشتر شود.
  • ماموگرافی به بازدیدهای بیشتری نیاز دارد. اگر پروتز سینه دارید، ماموگرافی شامل مشاهده بیشتر پستان برای دیدن تمام مسیرهای اطراف ایمپلنت سینه است.
  • ایمپلنت سینه ممکن است بر شیردهی تأثیر بگذارد. برخی از افراد می توانند بعد از بزرگ کردن سینه شیر بدهند. اما برای دیگران، شیردهی یک چالش است.
  • بیمه پروتز سینه را پوشش نمی دهد. این درست است مگر اینکه جراحی از نظر پزشکی مورد نیاز باشد، مانند پس از ماستکتومی برای سرطان سینه. برای پوشش تمام صورت حساب ها، از جمله جراحی های مرتبط یا آزمایش های تصویربرداری آینده، آماده باشید.
  • ممکن است پس از برداشتن ایمپلنت سینه به جراحی بیشتری نیاز داشته باشید. اگر تصمیم به برداشتن ایمپلنت خود دارید، ممکن است بخواهید لیفت سینه یا جراحی دیگری را انجام دهید تا سینه هایتان بهتر به نظر برسد.
  • بهتر است از نظر پارگی ایمپلنت سیلیکون غربالگری شوید: تصویربرداری از سینه را 5 تا 6 سال پس از کاشت ایمپلنت سینه سیلیکونی پیشنهاد می کند. این برای بررسی پارگی ایمپلنت سینه است. سپس هر 2 تا 3 سال پس از آن تصویربرداری از پستان پیشنهاد می شود. با جراح پلاستیک خود در مورد نوع تصویربرداری که پس از کاشت ایمپلنت خود نیاز دارید صحبت کنید.

ممکن است قبل از جراحی نیاز به ماموگرافی داشته باشید. به این ماموگرافی پایه می گویند. متخصص مراقبت های بهداشتی شما ممکن است داروهای خاصی را قبل از جراحی نیز تنظیم کند. به عنوان مثال، ممکن است به شما گفته شود که آسپرین یا سایر داروهایی که می توانند خونریزی را افزایش دهند مصرف نکنید.

اگر سیگار می کشید، جراح از شما می خواهد که برای مدتی قبل و بعد از جراحی سیگار را ترک کنید. این ممکن است برای 4 تا 6 هفته باشد.

بعد از جراحی از کسی بخواهید که شما را به خانه برساند و حداقل شب اول را در کنار شما بماند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *